Werkschepen

Bent u op zoek naar een partner voor het kopen of huren van werkschepen? Een werkschip is gebouwd voor het verrichten van diverse en uiteenlopende werkzaamheden. Voorbeelden van onze werkschepen zijn het type Multiship in de versie Multiship 800, Multiship 1000, Multiship 1500 en Multiship 2000. Daarnaast beschikken wij over vaarwegverkeersbegeleidingsvaartuigen, pontons en sleepboten. Werkschepen worden ingezet voor projecten in en op het water, bij onder andere bruggen en sluizen voor zowel onderhoud als reparatie werkzaamheden. Wilt u een werkschip kopen of huren? Bij De Elburger Scheepsbemiddeling B.V., ook wel ESB, kunt u terecht voor diverse soorten werkschepen. Hieronder leest u meer over het kopen of huren van werkschepen bij ESB.

werkboot te koop

Nauwe samenwerking en een groot aanbod

Bij ons vindt u een ruim en divers aanbod aan werkschepen. Wij werken nauw samen met diverse bouwbedrijven en particuliere klanten. Wilt u een vaartuig aanbieden op de buitenlandse markt? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wilt u een werkschip huren? Bekijk dan alvast ons huuraanbod van werkschepen. Het is bij ons ook mogelijk om een vaartuig in te huren met of zonder bemanning (bareboat), wij kunnen het vaarweg managementplan voor u opstellen, borden plaatsen en bieden vaarwegverkeer begeleiding. U kunt ook bij ons terecht voor een ponton.

Een greep uit ons aanbod


 

Werkboot te koop bij ESB

Waarom een werkschip kopen of een werkboot huren bij ESB? Inmiddels hebben wij onze sporen verdient in de natte aannemerij. Dit betekent dat wij voor elke klus een aanbieding op maat kunnen maken. Wij vinden het belangrijk om goede service aan u te verlenen. Deze service bieden wij u door onder andere op locatie te komen en tijdens de voorbesprekingen mee te denken met de klant en input te geven over het uit te voeren project. We werken met jong materiaal en professionele schippers. Ook over het schrijven van het vaarwegmanagement plan of het inhuren van vaarwegverkeersbegeleiders, borden plaatsen of extra materiaal zoals bijvoorbeeld hoogwerkers, kranen, sputpalen e.d hoeft u zich geen zorgen te maken. Oftewel, wij willen het u zo eenvoudig mogelijk maken om een werkschip te kopen of te huren en leveren een totaal pakket aan.

Werkschepen te koop?

Op zoek naar een scheepsmakelaar? Schepen kopen? Dan is Elburger Scheepsbemiddeling B.V. de juiste partner voor u. Wij streven ernaar om u een advies op maat te bieden. Een advies dat past bij uw wensen en situatie. Wij zijn een kundige scheepsmakelaar en hebben internationale werkervaring. U kunt bij ons langskomen aan de J.P. Broekhovenstraat 28 in Elburg. Op doordeweekse dagen zijn wij geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdag bent u op afspraak welkom tussen tussen 8.00 en 14.00 uur. Heeft u vragen over over een werkboot die te koop staat of meer informatie wilt weten over een werkschip te kopen. Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: +31 – (0) 525 – 68 11 01. U mag ook een mail sturen naar info@esbship.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.