Ben je op zoek naar een partner om werkschepen kopen of werkschepen huren? Werkschepen zijn gebouwd voor het verrichten van diverse en uiteenlopende werkzaamheden. Voorbeelden van onze werkschepen zijn het type Multiship in de versie Multiship 800, Multiship 1000, Multiship 1500 en Multiship 2000. Daarnaast beschikken wij over vaarweg verkeersbegeleiding vaartuigen, pontons te huren of te kopen, sleepboten en commerciƫle schepen. Werkschepen worden ingezet voor projecten in en op het water, bij onder andere bruggen en sluizen voor zowel onderhoud als reparatie werkzaamheden. Wil je graag werkschepen kopen of werkschepen huren? Bij Elburger Scheepsbemiddeling kun je terecht voor diverse soorten werkschepen. Hieronder lees je meer over het kopen of huren van werkschepen bij ESB.

Groot aanbod en nauwe samenwerkingen

Bij ons vind je een ruim en divers aanbod aan werkschepen. Wij werken nauw samen met diverse bouwbedrijven en particuliere klanten. Wil je graag een vaartuig aanbieden op de buitenlandse markt? Ook dan helpen wij u verder. Wil je liever werkschepen huren? Bekijk dan alvast ons huuraanbod van werkschepen. Het is bij ons ook mogelijk om een vaartuig in te huren met of zonder bemanning (bareboat), wij kunnen het vaarweg managementplan voor jou opstellen, borden plaatsen en bieden vaarwegverkeer begeleiding.

Werkboot kopen

Waarom werkschepen kopen of werkschepen huren bij ESB? Inmiddels hebben wij onze sporen verdient in de natte aannemerij. Dit betekent dat wij voor elke klus een aanbieding op maat maken. Wij vinden het belangrijk om goede service aan jou te verlenen. Deze service bieden wij jou door onder andere op locatie te komen en tijdens de voorbesprekingen mee te denken met de klant en input te geven over het uit te voeren project. We werken met jong materiaal en professionele schippers. Ook over het schrijven van het vaarwegmanagement plan of het inhuren van vaarweg verkeersbegeleiders, borden plaatsen of extra materiaal zoals bijvoorbeeld hoogwerkers, kranen, spudpalen e.d hoeft u zich geen zorgen te maken. Oftewel, wij willen het je zo eenvoudig mogelijk maken om een werkschip te kopen of te huren en leveren een totaalpakket aan.

Werkschepen kopen

Wil jij werkschepen kopen? Dan is Elburger Scheepsbemiddeling de juiste partner voor jou. Wij streven ernaar om je een advies op maat te bieden. Een advies dat past bij jouw wensen en situatie. Wij zijn een kundige scheepsmakelaar en hebben internationale werkervaring.

Multiship

Ben je op zoek naar een multiship? Wij hebben diverse multiships in ons aanbod. Bekijk hier de Multiship 800, Multiship 1000, Multiship 1500 en Multiship 2000.

Binnenvaartschip kopen

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl