Commerciële schepen zijn een belangrijk onderdeel van de wereldwijde economie. Ze worden gebruikt om goederen te vervoeren over de zeeën, oceanen en door het binnenland. Ze spelen een cruciale rol bij het vervoeren van allerlei soorten goederen, van voedsel en dranken tot aan auto’s en machines.

Een commercieel schip kopen is een investering waar je volledig achter moet staan. Wij stellen ons dan ook neutraal op en geven jou eerlijk inzicht in de voordelen, maar zeker ook de nadelen van bepaalde schepen ten opzichte van elkaar. Uiteindelijk gaat het ons erom dat jij het commercieel schip koopt waar jij en jouw onderneming daadwerkelijk baat bij hebben. Bevindt dat schip zich op dit moment niet tussen het aanbod van ESB, dan spreken wij graag ons netwerk aan om voor jou wél het binnenvaartschip te vinden dat aan jouw wensen voldoet.

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Soorten commerciële schepen

Er zijn veel verschillende soorten commerciële schepen, elk met hun eigen unieke kenmerken en doelen. Zo zijn er kleinere coasters die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van goederen. Verder zijn er ook veerponten en sleepboten die gebruikt worden om andere schepen te vervoeren of te slepen. Kortom, er is een grote diversiteit aan commerciële schepen die allemaal hun eigen unieke doelen en taken hebben. Ben je op zoek naar een specifiek commercieel schip? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag.

Commercieel schip op maat laten bouwen

Overweeg je een commercieel schip te kopen? Bij ESB is het ook mogelijk een compleet nieuw schip te laten bouwen op onze scheepswerf in de haven van Elburg. Daarmee koop je het binnenvaartschip dat echt volledig aan jouw wensen voldoet.

Ook als je een commercieel schip wilt verkopen, kan je bij ESB terecht. Wij helpen jou graag bij de verkoopbemiddeling. Daarnaast ontzorgt ESB jou door te faciliteren in het papierwerk bij het verkopen van een commercieel schip.

Scheepsmakelaar voor jouw commercieel schip

Veel commerciële schepen worden in de zogeheten ‘stille verkoop’ verkocht, omdat eigenaren niet willen dat hun medewerkers of de bank hoogte krijgen van de verkoopplannen. Commerciële schepen worden dan aangeboden binnen het beperkte netwerk van scheepsmakelaars. Wil je dus een commercieel schip kopen, maar lijkt het aanbod tegen te vallen? Via ESB kan je mogelijk wél het door jou gewenste schip vinden, dat je online nergens zult tegenkomen.

Commercieel schip kopen

Graag zetten we ons netwerk en onze expertise in om jou te helpen aan het commercieel schip dat jij zoekt. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op door te bellen naar 0525-681101 of stuur een e-mail naar info@esbship.nl. Je bent natuurlijk altijd welkom bij ons in Elburg, ook wanneer je niet meteen een commercieel schip wilt kopen, maar benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl