Wil je een werkschip kopen met behulp van een betrouwbare scheepsmakelaar? Dan staan wij van Elburger Scheepsbemiddeling graag voor jou klaar. Wij bemiddelen tussen kopers en verkopers van alle uiteenlopende typen boten en schepen. Zodoende kennen wij de markt als geen ander en is de kans groot dat het werkschip dat je wilt kopen zich tussen ons aanbod bevindt. Van eenvoudige pontons tot grote kotters: wij helpen jou aan elk gewenst soort schip.

Diverse soorten schepen

Het begrip ‘werkschip’ kan erg breed opgevat worden. Velen denken hierbij snel aan een ponton: een drijvend platform waar vanaf met kranen en andere werktuigen arbeid verricht kan worden. Wij scharen er echter alle schepen onder die voor commercieel gebruik bedoeld zijn. Zo kan je bij ons onder meer terecht om de volgende soorten werkschepen te kopen:

Kotters

De meeste schepen die je bij ons kunt kopen zijn te typeren als kotters. Daarbij onderscheiden we Eurokotters, grote kotters en IJsselmeerkotters. Een werkschip als de Eurokotter wordt veelal gebruikt om garnalen te vissen, terwijl ook de andere soorten kotters doorgaans voor de visserij gebruikt worden.

Multicat / Kraanschip / Multipurposeboat

Deze werkvaartuigen zijn over het algemeen uitgerust met een kraan en spudpalen worden meestal ingezet voor diverse opdrachtgevers voor oa. duik klussen en renovatie werkzaamheden aan bv. bruggen en sluizen. Afhankelijk van de klus gebeurt dit wel of niet in combinatie met een ponton.

Vletten

Vletten hebben hun naam te danken aan het vlot en worden voornamelijk ingezet voor het vervoer van kleinere hoeveelheden waren of personen in ondiepe wateren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan havens. De vlet wordt vaak gezien als een soort bijboot, als aanvulling op een groter werkschip. Ook zijn deze uitermate geschikt voor vaarweg begeleiding.

Werkschip kopen? ESB is dé specialist

Wij helpen je graag mee in jouw zoektocht naar een geschikt werkschip en nodigen je dan ook van harte uit eens langs te komen bij ons in Elburg. Doordeweeks ben je tussen 8.00 en 17.00 uur van harte welkom en op zaterdag, op afspraak, tussen 8.00 en 14.00 uur. Maar natuurlijk kun je ons voor advies ook altijd bellen of mailen. Of je nu een werkschip wilt kopen of huren: wij van Elburger Scheepsbemiddeling staan voor jou klaar.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl