Zeeschip kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare scheepsmakelaar om een zeeschip van te kopen? Wij hebben een diverse zeeschepen te koop. Bij Elburger Scheepsbemiddeling weet u zeker dat u het juiste zeeschip koopt. Wij voorzien u graag van passend advies en kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van bepaalde zeeschepen. Bovendien is er bij ons altijd meer dan genoeg keuze, daar ons aanbod dankzij onze grote, internationale netwerk zeer ruim te noemen is. Bekijk dus gauw onze actuele vloot en neem gerust contact op voor meer informatie.

Alle soorten zeeschepen

Het begrip ‘zeeschip’ is natuurlijk tamelijk ruim. Het behoeft geen uitleg dat onder deze noemer alle schepen vallen die geschikt zijn om zeeën mee te bevaren. De Nederlandse wet schaart hieronder drie verschillende soorten zeeschepen, namelijk koopvaardijschepen, Commercial Cruising Vessels (CCVs) en pleziervaartuigen. Ons aanbod valt onder de eerste categorie.

Aanbod zeeschepen


Koopvaardijschepen

Wanneer u een zeeschip wilt kopen is de kans dus groot dat u daarmee een zogenoemd koopvaardijschip mee bedoelt. Daaronder vallen weer diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan vrachtschepen, pontons en baggerschepen. Daarmee zijn veel zeeschepen dan ook te typeren als werkschip.

Zeeschip laten bouwen

Ook wanneer u een zeeschip op maat wilt kopen, zijn wij van ESB Group graag uw partner. Wij verkopen immers niet alleen reeds gebruikte schepen, maar zijn ook een vooraanstaand scheepsbouwer. Benieuwd welke zeeschepen we door de jaren heen al hebben mogen bouwen? Bekijk dan hier een impressie van onze nieuwbouwschepen.

Zeeschip huren

Naast een zeeschip kopen is het bij ESB Group ook mogelijk een zeeschip te huren. Een zeeschip kopen is vanzelfsprekend een fikse investering, die u doet met het oog op de lange termijn. Heeft u echter tijdelijk een schip nodig, bijvoorbeeld een ponton voor een klus op het water, dan is huren een meer voordelige optie. Bekijk in dat geval gauw ons aanbod (zee)schepen voor de verhuur.

Interesse om een zeeschip te kopen? Neem dan contact op!

Een zeeschip kopen doet u niet op basis van enkele foto’s en een omschrijving op onze site. U wilt zo’n vaartuig eerst met eigen ogen bekijken. We maken, wanneer u interesse heeft, dan ook graag een afspraak met u voor een bezichtiging en beantwoorden vanzelfsprekend met alle plezier al uw vragen. Wilt u een schip kopen? Neemt u contact met ons op door te bellen naar 0525-681101 of een e-mail te sturen naar info@esbship.nl. Een zeeschip kopen begint bij een bezoek aan ESB Group in Elburg!