Ben je op zoek naar een betrouwbare scheepsmakelaar om een zeeschip van te kopen? Wij hebben een diverse zeeschepen te koop. Bij Elburger Scheepsbemiddeling weet je zeker dat jij het juiste zeeschip koopt. Wij voorzien jou graag van passend advies en vertellen je alles over de voor- en nadelen van bepaalde zeeschepen. Bovendien is er bij ons altijd meer dan genoeg keuze, daar ons aanbod dankzij onze grote, internationale netwerk zeer ruim te noemen is.

Alle soorten zeeschepen

Het begrip ‘zeeschip’ is natuurlijk tamelijk ruim. Het behoeft geen uitleg dat onder deze noemer alle schepen vallen die geschikt zijn om zeeën mee te bevaren. De Nederlandse wet schaart hieronder drie verschillende soorten zeeschepen, namelijk koopvaardijschepen, Commercial Cruising Vessels (CCVs) en pleziervaartuigen. Ons aanbod valt onder de eerste categorie.

Koopvaardijschepen

Wanneer je een zeeschip wilt kopen is de kans dus groot dat je daarmee een zogenoemd koopvaardijschip mee bedoelt. Daaronder vallen weer diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan vrachtschepen, pontons en baggerschepen. Daarmee zijn veel zeeschepen dan ook te typeren als werkschip.

Zeeschip laten bouwen

Ook wanneer je een zeeschip op maat wilt kopen, zijn wij van ESB Group graag jouw partner. Wij verkopen immers niet alleen reeds gebruikte schepen, maar zijn ook een vooraanstaand scheepsbouwer.

Zeeschip huren

Naast een zeeschip kopen is het bij ESB Group ook mogelijk een zeeschip te huren. Een zeeschip kopen is vanzelfsprekend een fikse investering, die je doet met het oog op de lange termijn. Heb je echter tijdelijk een schip nodig, bijvoorbeeld een ponton voor een klus op het water, dan is huren een meer voordelige optie. Bekijk in dat geval gauw ons aanbod (zee)schepen voor de verhuur.

Zeeschip kopen? ESB is dé specialist

Een zeeschip kopen doe je niet op basis van enkele foto’s en een omschrijving op onze site. Je wilt zo’n vaartuig eerst met eigen ogen bekijken. We maken, wanneer je interesse hebt, dan ook graag een afspraak met jou voor een bezichtiging en beantwoorden vanzelfsprekend met alle plezier al jouw vragen. Wil je een zeeschip kopen? Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl