Een compleet pakket

De Elburger Scheepsbemiddeling (ESB) en Maritieme Dienstverlening. Het is sinds 2004 al een geslaagde combinatie. Bij ESB nemen ze het woord dienstverlening heel serieus. Dat betekent de klant ontzorgen door een compleet pakket aan te bieden als het gaat om allerlei werken op en onder het water. Dat begint met de verhuur van allerlei werkschepen.

Als de klant dat wil, dan stelt ESB een volledig vaarwegmanagementplan op. Het verzorgt verder de bewijzering op het water, denk aan borden, vaarwegverlichting en boeien. Daarnaast verricht ESB allerlei grond- en bodemonderzoek, waaronder ook archeologisch onderzoek. Er kunnen duikers ingezet worden voor diverse werkzaamheden. En ESB biedt ook een uitgebreid pakket aan met mobiele vaarwegverkeersbegeleiding.

 

“We zijn thuis in de wereld van de scheepsmakelaardij en maritieme dienstverlening. Daardoor kunnen we als dienstverlener het complete pakket aanbieden, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Maritieme dienstverlening

ESB is onder de naam ESC Martime met haar maritieme dienstverlening nationaal en internationaal actief. De ene keer gaat het om een relatief klein en kortlopend project. Gevolgd door een enorme opdracht, die jaren duurt en waar veel partijen een rol spelen. Zo verrichte ESB allerlei werkzaamheden en verhuurde het werkschepen voor diverse projecten. Enkele voorbeelden zijn de oude en nieuwe Botlekbrug in Rotterdam, de Haringvlietbrug over de A29 en de IJboulevard in Amsterdam. Ook is het Elburger bedrijf wat dichterbij huis volop actief. ESB verhuurt werkschepen, die in 2022 worden ingezet bij het realiseren van de nieuwe Roggebotsluis in Kampen.

ESB levert niet alleen sterk werk. Ook maatwerk is mogelijk. De situatie op het water is vaak complexer dan op de weg. Dat vraagt een partij die voor iedere klant het juiste antwoord heeft. En dat heeft zowel ESC als ESB Martime. Een pure dienstverlener, dat is ESB. Dat blijkt wel uit de jarenlange ervaring, het uitgebreide netwerk en ook door precies te weten wat de klant nu écht wil. Dat maakt de Elburger Scheepsbemiddeling hét adres voor de maritieme dienstverlening, waar die klant nooit tevergeefs aanklopt.

Ik wil een maatwerk oplossing

Referenties

Maritieme werkzaamheden Haringvlietbrug

ESB verzorgde in opdracht voor Volker Rail het maritieme deel aan de onderzijde van de Haringvlietbrug.

De nieuwe Reevesluis bij Kampen

In 2021 verzorgde de ESB in opdracht van van Hattum & Blankevoort & Vialis alle nieuwe borden, betonning, matrix borden en verlichting en de daar bijbehorende constructies op de nieuwe Reevesluis bij Kampen.

De bouw van de nieuwe Reevesluis

In 2019 tot en met 2021 verzorgde ESB het grootste deel van het waterwerk bij de realisatie en de bouw van de nieuwe Reevesluis in Kampen.

Botlekbrug

In 2019 en 2020 verzorgde de ESB in opdracht van Strukton het verwijderen van de restanten van het onderwater deel van de voormalige Botlekbrug.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl