Wil je graag een viskotter kopen? Elburger Scheepsbemiddeling beschikt over een ruim aanbod aan verschillende kotters. Daarnaast bemiddelen wij voor jou bij de aankoop van verschillende schepen uit de visserij. Heb je een viskotter op het oog die je graag wilt kopen? Wij kunnen jou adviseren en de aankoop voor je afhandelen. Wij hebben jarenlange ervaring als scheepsmakelaar op het gebied van vissersschepen en woonschepen. Voor koop, advies en bemiddeling ben je bij ons aan het juiste adres. Een viskotter kopen doe je in samenwerking met ESB Group.

Bekijk ons aanbod aan viskotters

Een aantal viskotters zijn direct via ons te koop. Daarnaast zijn een aantal type kotters op aanvraag te koop en voor jou verkrijgbaar. Wil je een viskotter kopen van een bepaald type? Hieronder vind je een overzicht van diverse viskotters. De prijzen van de viskotters lopen uiteen van 75.000 euro tot 550.00 euro.

Vissersboot kopen

Wij verzorgen voor jou het hele traject van aanschaf tot overschrijving van de vergunningen bij het Ministerie. Daarnaast kun je ook op ons rekenen bij het overzetten van scheepspapieren bij verschillende instanties. Door onze internationale contacten beschikken wij over een ruim netwerk. Dit maakt een viskotter kopen nog aantrekkelijker door een groot en variërend aanbod. Wil je graag meer informatie ontvangen over onze viskotters? Neem onderaan deze pagina gerust contact op met ons op.

Kotter kopen? ESB is dé specialist

Wil je een vissersschip kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Vul hieronder het contactformulier in. Wij staan graag voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden over de schepen en onze diensten. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met jou om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl