Viskotter kopen

Wilt u een viskotter kopen? Elburger Scheepsbemiddeling beschikt over een ruim aanbod aan verschillende kotters. Daarnaast kunnen wij voor u bemiddelen bij de aankoop van verschillende schepen uit de visserij. Heeft u een viskotter gezien die u graag wilt kopen? Wij kunnen u adviseren en de aankoop voor u afhandelen. Wij hebben jarenlange ervaring als scheepsmakelaar op het gebied van vissersschepen en woonschepen. Voor koop, advies en bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Een viskotter kopen doet u dus in samenwerking met ESB Group!

ViskotterViskotter kopen

Aanbod viskotters

Een aantal viskotters zijn direct via ons te koop. Daarnaast zijn een aantal type kotters op aanvraag te koop en voor u verkrijgbaar. Wilt u een viskotter kopen van een bepaald type? Ook hebben wij verschillende garnalenkotters te koop. Op onze website vindt u een overzicht van diverse viskotters. De prijzen van de viskotters lopen uiteen van 75.000 euro tot 550.00 euro. Bekijk hier ons aanbod aan viskotters of pontons.

Een greep uit ons aanbod vissersschepen


Vissersboot te koop bij ESB Group

Wij verzorgen voor u het hele traject van aanschaf tot overschrijving van de vergunningen bij het Ministerie. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen bij het overzetten van scheepspapieren bij verschillende instanties. Door onze internationale contacten beschikken wij over een ruim netwerk. Dit maakt een viskotter kopen nog aantrekkelijker door een groot en variërend aanbod. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze viskotters? Neem gerust contact op!

Kotter te koop? Neem contact op

Wilt u een vissersschip kopen? Schepen kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over de schepen en onze diensten. Neem gerust telefonisch contact op via: +31 – (0) 525 – 68 11 01. Vragen over het kopen van een viskotter, een vissersschip die te koop staat, kunt u ook per mail sturen. Mail hiervoor naar: info@esbship.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.