Schip kopen

Een schip kopen: daarbij gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Maar bij ESB Group hoeft u niet bang te zijn zich aan koud water te branden. Als ervaren scheepsmakelaar staan we u graag bij en gaan we samen op zoek naar het schip dat aan al uw wensen voldoet. Mogelijk bevindt het schip dat u wilt kopen zich al binnen ons aanbod en kunnen we u meteen verder helpen. Maar is dat niet het geval, dan spreken we met plezier ons netwerk aan en gaan we voor u op zoek. En wilt u zelf een schip laten bouwen? Ook dan bespreken we graag met u uw wensen!

Wanneer u een schip wilt kopen is het ontzettend belangrijk dat u precies weet wat u wilt. Een schip kopen is immers een forse investering. Eentje waarvan u wilt dat deze zich uiteindelijk terugbetaalt. Of u dus een bestaand schip wilt kopen of een schip wilt laten bouwen: het is belangrijk uitgebreid uw wensen door te spreken. Neemt u bij interesse in onze diensten daarom eerst eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Diverse soorten schepen te koop

Wij van Elburger Scheepsbemiddeling zijn een allround scheepsmakelaar. Dat wil zeggen dat we niet gespecialiseerd zijn in de verkoop van een enkel type schip, maar dat u bij ons terecht kunt voor de aan- en verkoop van alle soorten schepen. Bent u dus op zoek naar een binnenvaartschip, zeeschip, viskotter, werkschip of ponton? Of wilt u een schip dat bij uitstek geschikt is voor personenvervoer? Bekijk dan ons actuele aanbod of neem contact met ons op. Wij weten precies welk type schip voor een specifieke toepassing wenselijk is.

Bekijk ons aanbod

Schip laten bouwen

Overweegt u een schip te laten bouwen? Bij ons is het ook mogelijk een compleet nieuw schip te laten bouwen op ons scheepswerf in de haven van Elburg. Daarmee kunt u het schip kopen dat echt volledig aan uw wensen voldoet. Op onze pagina nieuwbouw krijgt u een impressie van schepen die we reeds hebben gebouwd. ESB is de makelaar om uw schip te laten bouwen.

Liever een schip huren?

Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat u enkel tijdelijk – dat kan zijn voor een paar weken, maanden of bijvoorbeeld een jaar – een schip nodig heeft. Een schip kopen en na de gebruiksperiode weer verkopen is dan een optie, maar brengt wel een risico met zich mee. U loopt immers de kans het schip niet of voor een lagere prijs weer te kunnen verkopen. Bovendien vergt een schip kopen vanzelfsprekend een aanzienlijke investering. Een betere optie kan dan zijn om een schip te huren. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk in dat geval de schepen die wij momenteel voor de verhuur ter beschikking hebben.

Schip kopen? Bel Elburger Scheepsbemiddeling!

Zoals gezegd is een schip kopen niet iets dat u zomaar doet. Hierbij is begeleiding door een professionele scheepsmakelaar niet alleen wenselijk, maar in de meeste gevallen ook noodzakelijk. Hiermee voorkomt u dat u een miskoop begaat en ontdekt u bovendien dat er veel meer aanbod is dan u zelf online kunt vinden. Veel schepen worden namelijk in de stille verkoop tussen (klanten van) scheepsmakelaars onderling verhandeld. Neem dus contact met ons op wanneer u ook een schip wilt kopen. Bel naar 0525-681101 of stuur een e-mail naar info@esbship.nl.