Schip kopen

Een schip kopen: daarbij ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Bij ESB Group hoef je niet bang te zijn zich aan koud water te branden. Als ervaren scheepsmakelaar staan we je graag bij en gaan we samen op zoek naar het schip dat aan al jouw wensen voldoet. Mogelijk bevindt het schip dat je wilt kopen zich al binnen ons aanbod en helpen we jou meteen verder. Als dat niet het geval is, dan spreken we met plezier ons netwerk aan en gaan we voor je op zoek. Wil je liever een commercieel schip laten bouwen? Ook dan bespreken we graag met je jouw wensen.

Wanneer je een schip wilt kopen is het ontzettend belangrijk dat jij goed weet wat je wilt. Een schip kopen is immers een forse investering. Eentje waarvan je wilt dat deze zich uiteindelijk terugbetaalt. Of je nu een bestaand schip wilt kopen of een schip wilt laten bouwen: het is belangrijk uitgebreid jouw wensen door te spreken. Neem bij interesse in onze diensten daarom eerst eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met jou mee.

Binnenvaartschip kopen

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Verschillende soorten schepen te koop

Wij van Elburger Scheepsbemiddeling zijn een allround scheepsmakelaar. Dat wil zeggen dat we niet gespecialiseerd zijn in de verkoop van een enkel type schip, maar dat je bij ons terecht kunt voor de aan- en verkoop van alle soorten schepen. Ben je op zoek naar een binnenvaartschip, zeeschip, viskotter, werkschip of ponton? Of wilt u een schip dat bij uitstek geschikt is voor personenvervoer? Bekijk dan ons actuele aanbod hieronder of neem contact met ons op. Wij weten precies welk type schip voor een specifieke toepassing wenselijk is.

Schip laten bouwen

Overweeg je om een schip te laten bouwen? Bij ons is het ook mogelijk een compleet nieuw schip te laten bouwen op ons scheepswerf in de haven van Elburg. Daarmee kun je het schip kopen dat echt volledig aan jouw wensen voldoet. ESB is de makelaar om jouw schip te laten bouwen.

Schip huren?

Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je enkel tijdelijk een schip nodig heeft. Een schip kopen en na de gebruiksperiode weer verkopen is dan een optie, maar brengt wel een risico met zich mee. Je loopt immers de kans het schip niet of voor een lagere prijs weer te kunnen verkopen. Bovendien vergt een schip kopen vanzelfsprekend een aanzienlijke investering. Een betere optie kan dan zijn om een schip te huren. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk in dat geval de schepen die wij momenteel voor de verhuur ter beschikking hebben.

Schip kopen? ESB Group is dé specialist

Zoals gezegd is een schip kopen niet iets dat je zomaar doet. Hierbij is begeleiding door een professionele scheepsmakelaar niet alleen wenselijk, maar in de meeste gevallen ook noodzakelijk. Hiermee voorkom jij dat je een miskoop begaat en ontdek je bovendien dat er veel meer aanbod is dan dat je zelf online kunt vinden. Veel schepen worden namelijk in de stille verkoop tussen (klanten van) scheepsmakelaars onderling verhandeld. Neem dus contact met ons op wanneer je ook een schip wilt kopen.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl