Ben jij op zoek naar een partner voor het huren van een multiship? Een multiship is gebouwd voor het verrichten van diverse en uiteenlopende werkzaamheden. Voorbeelden van onze schepen zijn het type Multiship in de versie Multiship 800, Multiship 1000, Multiship 1500 en Multiship 2000. Multiships worden ingezet voor projecten in en op het water, bij onder andere bruggen en sluizen voor zowel onderhoud als reparatie werkzaamheden. Wil je graag een multiship huren? Bij Elburger Scheepsbemiddeling kun je terecht voor diverse soorten multiships.

Multiship huren

Wanneer je overweegt een multiship te huren, dan ben je ongetwijfeld meerdere aanbieders tegengekomen. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die je een goed en veilig gevoel geven. ESB Group is een ervaren scheepsmakelaardij, bij wie transparantie hoog in het vaandel staat. We vertellen je op onze scheepswerf aan het Veluwemeer graag meer over de verschillende multiships die beschikbaar zijn voor de verhuur. Wil je ook graag een multiship huren? Bekijk hier ons verhuur aanbod aan multiships.

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Multiship huren op maat

Een multiship huren is maatwerk. Huur je voor het eerst een schip, dan kunnen we ons voorstellen dat je niet exact weet waar allemaal rekening mee te houden. ESB Group nodigt jou graag uit om langs te komen om jouw specifieke wensen te bespreken. ESB denkt graag met je mee, leggen je de verschillen uit tussen de diverse schepen en komen samen tot de meest geschikte oplossing. Kies voor de ervaring van Elburger Scheepsbemiddeling met de verhuur van multiships.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl