Naast een binnenvaartschip te kopen is het bij ESB Group ook mogelijk om een binnenvaartschip te huren. Je krijgt gedurende de door jou gewenste periode de beschikking over een professioneel binnenvaartschip, zonder grote eenmalige investering te hoeven doen. Een binnenvaartschip huren is dan ook erg geschikt voor ondernemers die voor een specifieke periode een goed binnenvaartschip nodig hebben.

Binnenvaartschip huren bij ESB

Wanneer je overweegt een binnenvaartschip te huren, dan ben je ongetwijfeld meerdere aanbieders tegengekomen. Het is belangrijk dat je een keuze maakt die je een goed en veilig gevoel geven. ESB Group is een ervaren scheepsmakelaardij, bij wie transparantie hoog in het vaandel staat. We vertellen je op onze scheepswerf aan het Veluwemeer graag meer over de verschillende binnenvaartschepen die beschikbaar zijn voor de verhuur. Wil je ook graag een binnenvaartschip huren? Bekijk hier ons verhuur aanbod aan werkschepen.

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Diverse soorten binnenvaartschepen

Een binnenvaartschip is bedoeld voor het vervoeren van personen en/of goederen over binnenwateren, zoals rivieren en kanalen. Een binnenvaartschip is dus niet geschikt om de zee mee op te gaan. Er zijn verschillende soorten binnenvaartschepen te huur, waarbij het aanbod bovendien regelmatig wordt uitgebreid. Zo kan je bij ons terecht voor het huren van onder meer de volgende soorten binnenvaartschepen:

  • Beunschepen;
  • Containerschepen;
  • Duwboten;
  • Pontons;
  • Tankschepen;
  • Vletten;
  • Vrachtschepen.

Binnenvaartschip huren op maat

Een binnenvaartschip huren is maatwerk. Huur je voor het eerst een schip, dan kunnen we ons voorstellen dat je niet exact weet waar allemaal rekening mee te houden. ESB Group nodigt jou graag uit om langs te komen om jouw specifieke wensen te bespreken. ESB denkt graag met je mee, leggen je de verschillen uit tussen de diverse schepen en komen samen tot de meest geschikte oplossing. Kies voor de ervaring van Elburger Scheepsbemiddeling met de verhuur van binnenvaartschepen.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl