Binnenvaartschip huren

Naast kopen is het bij ESB Group ook mogelijk om een binnenvaartschip te huren. U krijgt dan gedurende de door u gewenste periode de beschikking over een professioneel binnenvaartschip, zonder grote eenmalige investering te hoeven doen. Een binnenvaartschip huren is dan ook bij uitstek geschikt voor ondernemers die voor een specifieke periode een dergelijke schip nodig hebben. Wilt u ook een binnenvaartschip huren? Bekijk dan gauw ons verhuuraanbod!

Een binnenvaartschip huren bij ESB Group

Wanneer u overweegt een binnenvaartschip te huren, dan zult u ongetwijfeld diverse aanbieders gaan vergelijken. Het is immers belangrijk dat u een keuze maakt die u een goed en veilig gevoel geven. Wij zijn een ervaren scheepsmakelaar, bij wie transparantie hoog in het vaandel staat. We vertellen u op onze scheepswerf aan het Veluwemeer graag tot in details over de verschillende (binnenvaart)schepen die beschikbaar zijn voor de verhuur.

Diverse soorten binnenvaartschepen

We spreken van een binnenvaartschip wanneer dit bedoeld is voor het vervoer van personen en goederen over binnenwateren, zoals rivieren en kanalen. Een binnenvaartschip is dus niet geschikt om de zee mee op te gaan. Er zijn verschillende soorten binnenvaartschepen te huur, waarbij het aanbod bovendien regelmatig wordt uitgebreid. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van onder meer de volgende soorten binnenvaartschepen:

  • Beunschepen;
  • Containerschepen;
  • Duwboten;
  • Pontons;
  • Tankschepen;
  • Vletten;
  • Vrachtschepen.

Altijd een binnenvaartschip op maat huren

Een binnenvaartschip huren betekent een oplossing op maat. Huurt u voor het eerst een schip, dan kunnen we ons voorstellen dat u niet exact weet waar allemaal rekening mee te houden. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen om uw specifieke wensen te bespreken. Wij denken met u mee, leggen u de verschillen uit tussen de diverse schepen en komen samen met u tot de meest geschikte oplossing.

Interesse? Neem contact op en kom langs

Wanneer u interesse heeft om bij ons een binnenvaartschip te huren, dan nodigen wij u uit een afspraak te maken om bij ons langs te komen. We kunnen dan in alle rust de diverse opties bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0525-681101 of een e-mail te sturen naar info@esbship.nl. Kies voor de ervaring van Elburger Scheepsbemiddeling met de verhuur van binnenvaartschepen.