Binnenvaartschepen te koop

Ben je de mogelijkheden aan het onderzoeken om een binnenvaartschip te kopen? Elburger Scheepsbemiddeling maakt het mogelijk om naast een binnenvaartschip te huren. Ook een binnenvaartschip te kopen of er één precies te laten bouwen naar jouw wensen. We zijn een ervaren scheepsmakelaar voor binnenvaartschepen met een breed netwerk. Daardoor is het aanbod binnenvaartschepen altijd zeer uitgebreid dus of je nu specifiek op zoek bent naar een werkschip, ponton, duwboot of een inspectievaartuig voor de binnenvaart: tussen het aanbod van ESB is de kans groot dat je het door jouw gewenste binnenvaartschip zult vinden.

Een binnenvaartschip kopen is een investering waar je volledig achter moet staan. ESB stelt zich ook neutraal op en geven jou eerlijk inzicht in de voordelen, maar zeker ook de nadelen van bepaalde schepen ten opzichte van elkaar. Uiteindelijk gaat het ESB erom dat je het binnenvaartschip koopt waar jij en jouw onderneming daadwerkelijk baat bij hebben. Bevindt dat schip zich op dit moment niet tussen het aanbod van ESB, dan spreken wij graag ons netwerk aan om voor jou wél het binnenvaartschip te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Bekijk onze binnenvaartschepen te koop.

Binnenvaartschip kopen

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Binnenvaartschip kopen via ESB

Een belangrijke reden om een binnenvaartschip te kopen via ESB is voor velen onze jarenlange ervaren als scheepsmakelaar. Bovendien ontzorgen wij jou volledig in het aankoopproces. We staan je bij met raad en daad tijdens de bezichtiging(en), verzorgen de overschrijving, regelen de benodigde vergunningen bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en al het overige bijkomende papierwerk.

Scheepsmakelaar binnenvaartschepen

Daarnaast dien je ervan bewust te zijn dat de handel in binnenvaartschepen een tamelijk specifieke markt is. Veel schepen worden bijvoorbeeld in de zogeheten ‘stille verkoop’ verkocht, omdat eigenaren niet willen dat hun medewerkers of de bank hoogte krijgen van de verkoopplannen. Binnenvaartschepen worden dan aangeboden binnen het beperkte netwerk van scheepsmakelaars. Wil je dus een binnenvaartschip kopen, maar lijkt het aanbod tegen te vallen? Via ESB scheepsmakelaar voor binnenvaartschepen vind je mogelijk wél het door jou gewenste commerciële schip, dat je online nergens zult tegenkomen. Neem dus altijd geheel vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaren voor binnenvaartschepen.

Binnenvaartschip op maat laten bouwen

Overweeg je een binnenvaartschip te bouwen? Bij ESB is het ook mogelijk een compleet nieuw schip te laten bouwen op onze scheepswerf in de haven van Elburg. Daarmee kun je het binnenvaartschip kopen dat echt volledig aan jouw wensen voldoet. Via deze link krijg je een impressie van schepen die we reeds hebben gebouwd. ESB is de makelaar om jouw binnenvaartschip te laten bouwen.

Schepen te koop aanbieden

Jouw schepen te koop aanbieden? Als je een binnenvaartschip wilt verkopen, kan je ook bij ESB terecht. Wij helpen jou graag bij de verkoopbemiddeling. Daarnaast ontzorgt EBS jou door te faciliteren in het papierwerk bij het verkopen van een binnenvaartschip.

Binnenvaartschip kopen?

Graag zetten we ons netwerk en onze expertise in om jou te helpen aan het binnenvaartschip dat jij zoekt. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op door te bellen naar 0525-681101 of stuur een e-mail naar info@esbship.nl. Je bent natuurlijk altijd welkom bij ons in Elburg, ook wanneer je niet meteen een binnenvaartschip wilt kopen, maar benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl