Binnenvaartschip kopen

Ben je de mogelijkheden aan het onderzoeken om een binnenvaartschip te kopen? Wij van Elburger Scheepsbemiddeling maken het mogelijk een binnenvaartschip te kopen of er een precies te laten bouwen zoals u dat wilt. We zijn een ervaren scheepsmakelaar met een breed netwerk. Daardoor is ons aanbod binnenvaartschepen altijd zeer uitgebreid te noemen. Dus of nu een specifiek op zoek bent naar een werkschip, ponton, duwboot of een inspectievaartuig voor de binnenvaart: tussen ons aanbod is de kans groot dat u het door u gewenste binnenvaartschip zult vinden.

Als erkend scheepsmakelaar treden wij niet enkel op als bemiddelaar bij de verkoop van schepen. We fungeren daarnaast ook als klankbord en voorzien u van professioneel advies. Een binnenvaartschip kopen is immers een investering waar u volledig achter moet staan. Wij stellen ons dan ook neutraal op en geven u eerlijk inzicht in de voordelen, maar zeker ook de nadelen van bepaalde schepen ten opzichte van elkaar. Uiteindelijk gaat het ons erom dat u het binnenvaartschip koopt waar u en uw onderneming daadwerkelijk baat bij hebben. Bevindt dat schip zich op dit moment niet tussen ons aanbod, dan spreken wij graag ons netwerk aan om voor u wél het binnenvaartschip te vinden dat aan uw wensen voldoet.

Aanbod binnenvaartschepen te koop

Wilt u weten welke binnenvaartschepen te koop zijn? Bekijk dan hieronder ons aanbod.


Een binnenvaartschip kopen van Elburger Scheepsbemiddeling

Een belangrijke reden om een binnenvaartschip te kopen via ons is voor velen onze jarenlange ervaren als scheepsmakelaar. Bovendien ontzorgen wij u volledig in het aankoopproces. We staan u bij met raad en daad tijdens de bezichtiging(en), verzorgen de overschrijving, regelen de benodigde vergunningen bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en al het overige bijkomende papierwerk.

Daarnaast dient u zich ervan bewust te zijn dat de handel in binnenvaartschepen een tamelijk specifieke markt is. Veel schepen worden bijvoorbeeld in de zogeheten ‘stille verkoop’ verkocht, omdat eigenaren niet willen dat hun medewerkers of de bank hoogte krijgen van de verkoopplannen. Binnenvaartschepen worden dan aangeboden binnen het beperkte netwerk van scheepsmakelaars. Wilt u dus een binnenvaartschip kopen, maar lijkt het aanbod tegen te vallen? Via ons kunt u mogelijk wél het door u gewenste schip vinden, dat u online nergens zult tegenkomen.

Binnenvaartschip laten bouwen

Overweegt u een binnenvaartschip te bouwen? Bij ons is het ook mogelijk een compleet nieuw schip te laten bouwen op ons scheepswerf in de haven van Elburg. Daarmee kunt u het binnenvaartschip kopen dat echt volledig aan uw wensen voldoet. Op onze pagina nieuwbouw krijgt u een impressie van schepen die we reeds hebben gebouwd. ESB is de makelaar om uw binnenvaartschip te bouwen.

Een binnenvaartschip kopen doet u bij ESB

Graag zetten we ons netwerk en onze expertise in om u te helpen aan het binnenvaartschip dat u zoekt. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op door te bellen naar 0525-681101 of stuur een e-mail naar info@esbship.nl. En u bent natuurlijk altijd welkom bij ons in Elburg, ook wanneer u niet meteen een binnenvaartschip wilt kopen, maar benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Een binnenvaartschip te koop aanbieden

Ook als u een binnenvaartschip wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij de verkoopbemiddeling. Daarnaast ontzorgen we u door te faciliteren in het papierwerk bij het verkopen van een binnenvaartschip.