Ponton

Platte drijvende platforms die gebruikt worden voor verschillende maritieme toepassingen. Pontons zijn zeer veelzijdig en worden gebruikt als drijvende dokken, tijdelijke bruggen, werkplatforms en zelfs voor recreatieve doeleinden zoals watersporten.

Wil je een ponton kopen of een ponton huren? Pontons zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, adviseren wij jou goed over het juiste type ponton. Het is bij ons zowel mogelijk om ze te kopen als te huren. Afhankelijk van de inzetbaarheid van het ponton kun je bepalen welke maat het geschikt is en of huur een betere optie is dan koop. Wij denken graag met je mee en kunnen in geval van huur ook extra materieel leveren zoals hoogwerkers, steigers e.d. voor onder andere inspectie werkzaamheden aan bruggen en- of sluizen en dergelijke. Daarnaast is het mogelijk om het ponton te voorzien van spudpalen in diverse lengtes.

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Bekijk ons aanbod

Hieronder vind je ons actuele aanbod pontons. Op zoek naar een ponton die er niet tussen staat? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderaan deze pagina het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdelijke ponton

Naast de verkoop van pontons kan je bij ons ook terecht om ze te huren. Zo heb je een ponton tot jouw beschikking voor dat ene project waarbij je vanaf het water te werk moet gaan en bespaart je de kosten voor de definitieve aankoop van een ponton.

Ponton voor elk doeleind

Of je nu een ponton nodig hebt voor professionele of recreatieve doeleinden, er zijn veel opties beschikbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag bij het uitzoeken van een ponton.

ponton huren

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl