Scheepsmakelaar

Scheepsmakelaar gezocht? De Elburger Scheepsbemiddeling is hiervoor uw ideale partner. Wij bemiddelen in de aankoop van schepen uit diverse categorieën. Voor al uw vragen over schepen kunt u bij ons terecht. Op het gebied van woonboten tot commerciële passagiersschepen. Wij bieden schepen aan uit de:

  • Commerciële vaart
  • Binnenvaart
  • Visserij
  • Pleziervaart

ESB heeft een handig menu waarin u makkelijk kan zoeken tussen het verschillende aanbod. Zo kunt u uw eigen voorkeuren aangeven qua prijs en categorie. Kortom, voor een scheepsmakelaar kiest u voor ESB Group!

Scheepsmakelaar Scheepsmakelaardij

Binnenvaartschip kopen

Op onze website vindt u een divers aanbod aan schepen. De prijzen lopen erg uiteen van 10.000 tot 900.000 euro. De categorieën waarin u kan zoeken zijn charters, commerciële schepen en woonschepen. Wij hebben als scheepsmakelaar ook ruime ervaring op het gebied van vissersschepen. Denk hierbij aan binnenlandse en buitenlandse kotters. Service staat bij ons voorop, daarom verzorgen wij ook de overschrijving van de vergunningen bij het Ministerie. Bovendien helpen wij ook bij het overzetten van de scheepspapieren bij de betrokken instanties. Wij willen als scheepsmakelaar de koop voor u zo makkelijk mogelijk maken. U kunt bij ons ook een ponton kopen.

Wij hebben als scheepsmakelaar internationale werkervaring. Hierdoor kunnen wij uw vaartuig ook aanbieden op de buitenlandse markt. Wij hebben diverse buitenlandse contacten met shipbrokers en particulieren. Hierdoor kunnen wij een ruim en divers aanbod creëren.

Verhuur schepen

Naast de verkoop kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van diverse schepen. Indien gewenst kunnen wij onze vaartuigen ook aanbieden met bemanning, vaarweg managementplan en vaarwegverkeer begeleiding. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft. Wij als scheepsmakelaar staan u graag te woord en helpen u graag verder. Wilt u direct naar het huuraanbod? Klik dan hier.

Scheepsmakelaar? Kies voor ESB Group!

Scheepsmakelaar gezocht? Schepen kopen? Kies dan voor de Elburger Scheepsbemiddeling B.V. Wij zijn gevestigd in Elburg, nabij Zwolle. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur geopend. Op zaterdag kunt u bij ons terecht tot 14:00 uur. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via: +31 – (0) 525 – 68 11 01. U mag ons uiteraard ook mailen via: info@esbship.nl.