Ponton huren?

Wil je een ponton huren? Pontons zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, adviseren wij jou goed over het juiste type ponton. Het is bij ons zowel mogelijk om een ponton te huren als te kopen. Afhankelijk van de inzetbaarheid van het ponton kun je bepalen welke maat het geschikt is en of huur een betere optie is dan koop. Wij denken graag met je mee en kunnen in geval van huur ook extra materieel leveren zoals hoogwerkers, steigers e.d. voor onder andere inspectie werkzaamheden aan bruggen en- of sluizen en dergelijke. Daarnaast is het mogelijk om het ponton te voorzien van spudpalen in diverse lengtes.

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Bekijk ons aanbod

Hieronder vind je ons actuele aanbod pontons. Wil je graag een ponton huren? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderaan deze pagina het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Kosteneffectieve oplossing

Het huren van een ponton is een kosteneffectieve oplossing voor jouw maritieme projecten of evenementen. Je hoeft geen zorgen te maken over onderhoud, reparaties of opslag, want dat wordt allemaal voor geregeld. Onze pontons zijn volledig uitgerust met accessoires zoals leuningen, loopbruggen en verlichting, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Ponton huren bij ESB Group

Als je op zoek bent naar een ponton om te huren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige pontons die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden, zoals het aanleggen van een tijdelijke brug of het bouwen van een drijvend dok. Onze pontons zijn ontworpen om langdurig mee te gaan. Wil je graag meer informatie over een ponton huren of om een ponton te kopen? Neem dan gerust hieronder contact met ons op.

ponton huren

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl