Ponton kopen

Wilt u een ponton kopen of huren? Een ponton is een drijvend platform. Pontons zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, kunnen wij u goed adviseren over het juiste type ponton. Het is bij ons zowel mogelijk om een ponton te kopen en te huren. Afhankelijk van de inzetbaarheid van het ponton kunt u bepalen welke maat het geschikt is en of huur een betere optie is dan koop. Wij denken graag met u mee en kunnen in geval van huur ook extra materieel leveren zoals hoogwerkers, steigers e.d. voor onder andere inspectie werkzaamheden aan bruggen en- of sluizen en dergelijke. Tevens is het mogelijk om het ponton te voorzien van sputpalen in diverse lengtes.

ponton huren  ponton kopen

Ons aanbod pontons

Via onze website kunt u ons actuele aanbod pontons bekijken. Wij verkopen en verhuren pontons. Wilt u een ponton huren? Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch via +31 – (0) 525 – 68 11 01. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 08.00 uur tot 14.00 uur. Wij verkopen en verhuren onze pontons niet alleen in Nederland. Wij werken namelijk internationaal.

De koop van een ponton van A tot Z geregeld

ESB Group is hét adres voor de commerciële vaart, binnenvaart en visserij. Koopt u een ponton bij ons, dan zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld is.

Ponton huren

Pontons worden regelmatig ingezet bij evenement. Als drijvend podium bijvoorbeeld. Op een ponton kunnen immers een grote hoeveelheid mensen tegelijkertijd staan. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een ponton? Het huren van een ponton is mogelijk bij ons.

Ponton kopen: ESB Group

Wilt u graag meer informatie over een ponton huren of kopen? Schepen kopen? U bereikt ons telefonisch via +31 – (0) 525 – 68 11 01. Ook kunt een mail sturen aan info@esbship.nl. Wij zijn op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 08.00 uur tot 14.00 uur.