Ponton kopen of ponton huren

Wilt u een ponton kopen of een ponton huren? Een ponton is een drijvend platform. Pontons zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, kunnen wij u goed adviseren over het juiste type ponton. Het is bij ons zowel mogelijk om een ponton te kopen en te huren. Afhankelijk van de inzetbaarheid van het ponton kunt u bepalen welke maat het geschikt is en of huur een betere optie is dan koop. Wij denken graag met u mee en kunnen in geval van huur ook extra materieel leveren zoals hoogwerkers, steigers e.d. voor onder andere inspectie werkzaamheden aan bruggen en- of sluizen en dergelijke. Tevens is het mogelijk om het ponton te voorzien van sputpalen in diverse lengtes.

ponton huren  ponton kopen

Ons aanbod pontons

Via onze website kunt u ons actuele aanbod pontons bekijken. Wij verkopen en verhuren pontons. Wilt u een ponton huren? Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch via +31 – (0) 525 – 68 11 01. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 08.00 uur tot 14.00 uur. Wij verkopen en verhuren onze pontons niet alleen in Nederland. Wij werken namelijk internationaal.

Werkponton te koop


Ponton te koop

Werkponton kopen? ESB Group is hét adres voor de commerciële vaart, binnenvaart en visserij. Koopt u een ponton bij ons, dan zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld is.

Ponton huren

Naast de verkoop van pontons kunt u bij ons ook terecht om pontons te huren. Zo heeft u een ponton tot uw beschikking voor dat ene project waarbij u vanaf het water te werk moet gaan en bespaart u de kosten voor de definitieve aankoop van een ponton. Of u nu een ponton wilt huren voor een week of voor langdurige werkzaamheden: de mogelijkheden zijn met ons altijd te bespreken. Wilt u dus ook een ponton huren? Neem dan gauw contact op en bel naar +31-(0)525-681101 of stuur een e-mail naar info@esbship.nl.

Ponton kopen bij ESB Group

Wilt u graag meer informatie over een ponton kopen of een ponton huren? Schepen kopen? Of heeft u een ponton te koop? U bereikt ons telefonisch via +31 – (0) 525 – 68 11 01. Ook kunt een mail sturen aan info@esbship.nl. Wij zijn op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 08.00 uur tot 14.00 uur.