Ponton kopen of ponton huren?

Wil je een ponton kopen of een ponton huren? Pontons zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, adviseren wij jou goed over het juiste type ponton. Het is bij ons zowel mogelijk om een ponton te kopen als te huren. Afhankelijk van de inzetbaarheid van het ponton kun je bepalen welke maat het geschikt is en of huur een betere optie is dan koop. Wij denken graag met je mee en kunnen in geval van huur ook extra materieel leveren zoals hoogwerkers, steigers e.d. voor onder andere inspectie werkzaamheden aan bruggen en- of sluizen en dergelijke. Daarnaast is het mogelijk om het ponton te voorzien van spudpalen in diverse lengtes.

Ponton kopen

Bekijk ons aanbod

Hieronder vind je ons actuele aanbod pontons. Wil je graag een ponton huren? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderaan deze pagina het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Ponton huren

Naast de verkoop van pontons kan je bij ons ook terecht om pontons te huren. Zo heb je een ponton tot jouw beschikking voor dat ene project waarbij je vanaf het water te werk moet gaan en bespaart je de kosten voor de definitieve aankoop van een ponton. Of je nu een ponton wilt huren voor een week of voor langdurige werkzaamheden: de mogelijkheden zijn met ons altijd te bespreken. Wil je graag een ponton huren? Neem dan gauw contact met ons op.

Ponton kopen bij ESB Group

Wil je graag meer informatie over een ponton kopen of een ponton huren, schepen kopen of heb je zelf een ponton te koop? Neem dan gerust hieronder contact met ons op.

ponton huren

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl