Werkschip kopen

Wilt u een werkschip kopen met behulp van een betrouwbare scheepsmakelaar? Dan staan wij van Elburger Scheepsbemiddeling graag voor u klaar. Wij bemiddelen tussen kopers en verkopers van alle uiteenlopende typen boten en schepen. Zodoende kennen wij de markt als geen ander en is de kans groot dat het werkschip dat u wilt kopen zich tussen ons aanbod bevindt. Van eenvoudige pontons tot grote kotters: wij kunnen u aan elk gewenst soort schip helpen. Neem dus gauw contact met ons op!

Een greep uit ons aanbod


Diverse soorten werkschepen

Het begrip ‘werkschip’ kan tamelijk breed opgevat worden. Velen zullen hierbij gauw aan een ponton denken: een drijvend platform waar vanaf met kranen en andere werktuigen arbeid verricht kan worden. Wij scharen er echter alle schepen onder die voor commercieel gebruik bedoeld zijn. Zo kunt u bij ons onder meer terecht om de volgende soorten werkschepen te kopen:

Kotters

De meeste werkschepen die u bij ons kunt kopen zijn te typeren als kotters. Daarbij onderscheiden we Eurokotters, grote kotters en IJsselmeerkotters. Een werkschip als de Eurokotter wordt veelal gebruikt om garnalen te vissen, terwijl ook de andere soorten kotters doorgaans voor de visserij gebruikt worden.

Multicat / Kraanschip / Multipurposeboat

Deze werkvaartuigen zijn over het algemeen uitgerust met een kraan en spudpalen worden meestal ingezet voor diverse opdrachtgevers voor oa. duik klussen en renovatie werkzaamheden aan bv. bruggen en sluizen. Afhankelijk van de klus gebeurt dit wel of niet in combinatie met een ponton.

Vletten

Vletten hebben hun naam te danken aan het vlot en worden voornamelijk ingezet voor het vervoer van kleinere hoeveelheden waren of personen in ondiepe wateren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan havens. De vlet wordt vaak gezien als een soort bijboot, als aanvulling op een groter werkschip. Ook zijn deze uitermate geschikt voor vaarwegbegeleiding.

Een werkschip kopen doet u bij ESB!

Wij helpen u graag mee in uw zoektocht naar een geschikt werkschip en nodigen u dan ook van harte uit eens langs te komen bij ons in Elburg. Doordeweeks bent u tussen 8.00 en 17.00 uur van harte welkom en op zaterdag, op afspraak, tussen 8.00 en 14.00 uur. Maar natuurlijk kunt u ons voor advies ook altijd bellen of mailen, via 0525-681101 of info@esbship.nl. Of u nu een werkschip wilt kopen of huren: wij van Elburger Scheepsbemiddeling staan voor u klaar!