De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.

Scheepsmakelaar

Scheepsmakelaar

Scheepsmakelaar

ESB is het adres voor de Commerciële vaart, binnenvaart, visserij en pleziervaart. Wij van De Elburger Scheepsbemiddeling staan u graag bij ten tijde van de aankoop of verkoop van uw schip.

Of u nu op zoek bent naar een Tjalk, Klipper, Aak, Luxe Motor of Steilsteven om op te wonen of te recreëren of als u op zoek bent naar een Hotel schip (going concern) Passagiersschip of (zeilend) Charterschip voor Commerciële doeleinden bij De Elburger Scheepsbemiddeling B. V. bent u aan het juiste adres als u een kundige Scheepsmakelaar zoekt.

Elburger scheepsbemiddeling

In de visserij hebben wij inmiddels onze sporen verdient als Scheepsmakelaar en we kunnen u dan ook van een goed advies voorzien bij de aanschaf of verkoop van IJsselmeer kotters, Euro Kotters, Grote Kotters en Buitenlandse Kotters of een ponton met of zonder licenties ( Europese visvergunning MFL 1 en MFL 2, Lijst 1, GV, BT’s / KW’s en Contingenten Tong, Schol, Kabeljauw, Wijting e.d.)

Wij verzorgen het gehele traject van de aanschaf van de Kotter, tot het overschrijven van de vergunningen bij het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) en het overzetten van de scheepspapieren bij de diverse instanties, zoals het Agentschap Telecom, Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T / SI) en dergelijke.

Doordat wij internationaal werken kunnen wij ook uw Trawler of Dutch Barge aanbieden voor verkoop op de Buitenlandse markt. Door onze nauwe samenwerking met diverse ShipBrokers en particuliere klanten hebben wij een ruim aanbod van vaartuigen en verkoop mogelijkheden.

Verhuur werkschepen

Voor de verhuur van werkschepen kunt u ook bij ons terecht en verwijzen wij u graag door naar het Charter gedeelte op onze site waar ons volledige aanbod van werkvaartuigen zichtbaar is. Wij kunnen voor elke klus een aanbieding op maat verzorgen en zijn wel bekend in de natte aannemerij.

Wij bieden onze werkvaartuigen aan met bemanning, voorzien in de vaarwegverkeersbegeleiding en schrijven voor u indien gewenst het vaarwegmanagementplan. Graag staan wij u te woord om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van een advies op maat.

Scheepsmakelaar

Bent u op zoek naar een scheepsmakelaar? Neem contant op met de bekende Elburger Scheepsbemiddeling. Wij helpen u met de verkoop of aankoop van kotters of pontons.