Ponton kopen?

Wil je een ponton kopen? Deze drijvende platformen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring in de scheepvaart, adviseren wij jou goed over het juiste type werkboot. Het is bij ons zowel mogelijk om een ponton te kopen als te huren. Afhankelijk van de inzetbaarheid kun je bepalen welke maat het geschikt is en of huur een betere optie is dan koop. Wij denken graag met je mee en kunnen in geval van huur ook extra materieel leveren zoals hoogwerkers, steigers e.d. voor onder andere inspectie werkzaamheden aan bruggen en- of sluizen en dergelijke. Daarnaast is het mogelijk om het ze te voorzien van spudpalen in diverse lengtes.

“We zijn volop actief in de natte aannemerij en civiele waterbouw en bieden het complete pakket, maar we blijven wel met beide benen op de grond. Dat is kenmerkend voor ESB.”

Pieter de Jong | Eigenaar

Bekijk ons aanbod

Hieronder vind je ons actuele aanbod. Wil je graag een ponton kopen? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderaan deze pagina het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Goede investering

Een ponton kopen kan een grote investering zijn, maar het is zeker de moeite waard als je regelmatig op het water werkt of een eigen jachthaven hebt. Ze zijn uiterst veelzijdig en voldoen aan al jouw specifieke wensen.

Ze zijn gebouwd met de beste materialen en zijn ontworpen om sterk te werk te gaan. Onze pontons zijn van hoogwaardige materialen, zoals staal en aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen zware belastingen en extreme weersomstandigheden.

Ponton kopen bij ESB Group

Als je op zoek bent om een ponton te kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige pontons die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden, zoals het aanleggen van een tijdelijke brug of het bouwen van een drijvend dok. Ze zijn ontworpen om langdurig mee te gaan. Wil je graag meer informatie over een ponton kopen of om een ponton te huren? Of heb je zelf een ponton te koop? Neem dan gerust hieronder contact met ons op.

ponton huren

Contact
opnemen

Heb je een vraag en wil je een passend antwoord van een scheepsbemiddelaar die zowel maritiem dienstverlener als scheepsmakelaar is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze scheepsmakelaardij.

De Elburger Scheepsbemiddeling B.V.
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
+31525 68 11 01 info@esbship.nl