Ponton huren

Naast de verkoop van pontons kunt u bij ons ook terecht om pontons te huren. Zo heeft u een ponton tot uw beschikking voor dat ene project waarbij u vanaf het water te werk moet gaan en bespaart u de kosten voor de definitieve aankoop van een ponton. Of u nu een ponton wilt huren voor een week of voor langdurige werkzaamheden: de mogelijkheden zijn met ons altijd te bespreken. Wilt u dus ook een ponton huren? Neem dan gauw contact op en bel naar +31-(0)525-681101 of stuur een e-mail naar info@esbship.nl.

Verschillende soorten pontons te huur

Iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing. Daarom kunt u bij ons pontons huren in verschillende soorten en maten. Ook is het mogelijk om meerdere pontons te huren, die u met elkaar kunt verbinden. Zo creëert u een grote drijvend ondergrond voor voor het uitvoeren van grote, ingrijpende werkzaamheden. We hebben op onze site een overzicht van de pontons die we te koop aanbieden. Voor het huren van een ponton kunt u echter het best even contact opnemen.

Bekijk ons aanbod


Wat is een ponton?

Aangezien u voornemens bent een ponton te huren, zult u naar alle waarschijnlijkheid weten wat een ponton precies is. Toch, om verwarring te voorkomen, een korte uitleg. Een ponton is een plat drijvend platform, dat zelf geen motor heeft. Het kan enkel verplaatst worden met behulp van trekschuiten. U kunt onder meer een ponton huren om te gebruiken als kraanplatform voor op het water, als vlotbrug of steiger.

Méér dan pontonverhuur

Naast pontons huren of kopen kunt u bij ESB Group voor meerdere soorten vaartuigen terecht. Denk hierbij aan werkschepen, viskotters en andere commerciële schepen. Als scheepsmakelaar zijn wij dus het adres voor het kopen van verschillende soorten schepen. U vindt het actuele aanbod op onze pagina met ons aanbod.

Ponton huren? Bel of mail ons

Maar u kwam hier natuurlijk omdat u van plan bent een ponton te huren. Zoals reeds aangegeven kunt u daarvoor het best contact met ons opnemen, om de mogelijkheden te bespreken. Belt u hiervoor naar +31-(0)525-681101, stuur een e-mail naar info@esbship.nl of gebruik ons contactformulier. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend tussen 8:00 en 17:00 uur en ook op zaterdag kunt u ons tot 14:00 uur bereiken. We zien uw belletje of mailtje alvast tegemoet en maken een ponton huren ook voor u graag mogelijk!